DUZA erbicidat sub pomi sau vie

OC-2

Produs nou

DUZA erbicidat sub pomi sau vie

Cod OC-2

Ø 0.2

Inaltime 45 cm

Lungime 175cm

Folosita cu corp port duza ungi reglabil

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

39,78 lei cu TVA

Informatii

DUZA erbicidat sub pomi sau vie

Cod OC-2

Ø 0.2

Inaltime 45 cm

Lungime 175cm

Folosita cu corp port duza ungi reglabil

DUZA erbicidat sub pomi sau vie folosita pentru stropit sub vie sau sub pomi, inaltimeafixare 45cm, lungimea de stropire 175cm, montata pe corp port duza unghi reglabil.

La o uinaltime constanta, daca viteza vantului se dublează de la 5 km/h la 10 km/h, cantitatea de substanţa deviata se dubleaza. În schimb, daca inalţimea la care se află rampa se dubleaza de la 50 cm la 100 cm, cantitatea de substanţa deviata la aceeasi viteza a vantului, este de 10 ori mai mare.

Domeniul de utilizare: pulverizarea de mijloace de protectie ale plantelor si a regulatoarelor de crestere (fungicide, pesticide, insecticide, acaricide)

"Exemplu: distanta dintre jaloane = 100 m; numarul de duze per agregat = 24 bucati; latimea de lucru a agregatului = 12 metri; debitul mediu per duza = 1,5 litri. Cantitatea totala de apa aplicata pe latimea de 12 m x 100 m lungime = 1.200 metri patrati si se calculeaza ca 1,5 x 24 = 36 litri de solutie. Deci, daca la 1.200 metri pstrati s-a administrat cantitatea de 36 litri apa, la 10.000 metri patrati revin 300 litri/hectar. Debitul utilajelor de aplicare a erbicidelor se poate stabili si pe cale volumetrica. In acest scop, se umple rezervorul utilajului cu apa si pe terenul destinat aplicsrii erbicidului se parcurge, la presiunea și viteza de inaintare la care se va lucra, o anumită suprafața. Se completeaza apoi masurand cantitatea de apa folosita din rezervor. Pe baza acesteia si a suprafetei acoperite, se calculeaza debitul la hectar."( www.agrimedia.ro  Victor VĂTĂMANU )

30 alte produse in aceeasi categorie: