INFORMARE CU PRIVIRE LA PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Regulamentul General pentru Protectia Datelor nr.679/2016, in vigoare din 25 mai 2018. 

Copiaza completeaza si transmite la adresa utilajeutil@gmail.com

INFORMARE CU PRIVIRE LA PROTECTIA DATELOR PERSONALE


SC TEHNO AGRO EUROUTILAJE SRL-D,cu sediul in Targoviste, Str. Aleea Trandafirilor Bl. P5,Etj 4, Ap.18, jud. Dambovita, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.J15/555/2016, avand Cod Unic de Inregistrare 36076263, reprezentata legal prin domnul Nicolaescu Valentin, in calitate de administrator, se conformeaza procedurilor impuse de Regulamentul General pentru Protectia Datelor nr.679/2016, in vigoare din 25 mai 2018.
INREGISTRAREA CLIENTILOR IN BAZA DE DATE A SOCIETATII NOASTRE
Vom colecta si prelucra datele dumneavoastra personale: nume, prenume, adresa, functie, numar de telefon si e-mail, le vom stoca si le vom utiliza pentru comunicarea comerciala cu dumneavoastra, pentru a va oferi informatii despre produsele noastre, pentru furnizarea de servicii si produse, pentru a putea fi utilizate de catre departamentele SC TEHNO AGRO EUROUTILAJE SRL-D in relatia cu dumneavoastra.
In scopurile mentionate mai sus, datele dvs. vor fi stocate in baza noastra de date si vor fi imbogatite cu date pe care le colectam din surse publice (ex. Registrul comertului, Ministerul de Finante, A.N.A.F).
FURNIZAREA OBLIGATORIE/VOLUNTARA DE DATE SI DURATA PASTRARII ACESTORA
Furnizarea urmatoarelor date catre SC TEHNO AGRO EUROUTILAJE SRL-Deste necesara pentru a procesa inregistrarea clientului in vederea incheierii contractelor cu dumneavoastra si emiterii facturilor: numele (denumirea companiei), forma juridica, adresa de facturare, numarul de telefon, date de identificare si functia unei/ unor persoane de contact, etc. Alte date colectate sunt furnizate de dumneavoastra in mod voluntar.
In cazul in care solicitati ca produsele achizitionate de la SC TEHNO AGRO EUROUTILAJE SRL-D, sa fie expediate prin curier sau posta, datele dvs. cu caracter personal vor fi  transmise catre una din companiile de curierat cu care avem incheiate contracte ce respecta termenii Regulamentului 679/2016.
Aceste companii pot fi: Fan Curier, Cargus, GLS, Posta Romana sau, daca se impune, alta companie.
Datele dumneavoastra personale vor fi stocate pana la momentul incetarii relatiilor de colaborare, cu exceptia cazului in care avem obligatia legala de a le stoca in scopul de a le prezenta autoritatilor publice, de exemplu autoritatilor fiscale. La eliberarea unei facturi, datele cu caracter personal vor fi arhivate si pastrate conform legilor contabile aplicate pe teritoriul Romaniei, timp de 10 ani.
SC TEHNO AGRO EUROUTILAJE SRL-D colecteaza si prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal in scopurile mentionate mai sus, in baza consimtamantului dumneavoastra exprimat si nu vor fi instrainate sau vandute persoanelor din afara organizatiei.
DREPTURILE DUMNEAVOASTRA
-Dreptul de a primi informatii cu privire la prelucrarea datelor;
-Dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete;
-Dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal;
-Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor;
-Dreptul de a retrage oricand un consimtamant dat in vederea opririi unei prelucrari a datelor care se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra;
-Dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere daca considerati ca prelucrarea datelor este o incalcare a GDPR;
Incetarea prelucrarii sau stergerea datelor dumneavoastra se vor face în momentul în care le veti solicita, scriind un email la adresa: utilajeutil@gmail.com


ACORD

Firma/ Nume,prenume ........................................................................data........semnatura................

Adresa ........................................................................data..........semnatura..............

Reprezentant ........................................................................data..........semnatura..............

Functie ........................................................................data..........semnatura..............
..
Email ........................................................................data..........semnatura..............

Telefon ........................................................................data..........semnatura..............

Cont Iban ........................................................................data..........semnatura..............

Sunt de acord cu colectarea si prelucrarea datelor furnizate catre SC TEHNO AGRO EUROUTILAJE SRL-D,cu sediul in Targoviste, Str. Aleea Trandafirilor Bl. P5,Etj 4, Ap.18, jud. Dambovita, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.J15/555/2016, avand Cod Unic de Inregistrare 36076263 Dambovita, precum: denumire firma, nume, prenume, adresa, functie, email, telefon, cont iban in urmatoarele scopuri: incheiere contracte, emitere facturi,transmitere informatii comerciale, financiare, precum si alte comunicari de natura comerciala.
Consimtamantul in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal precum si furnizarea datelor catre SC TEHNO AGRO EUROUTILAJE SRL-D, sunt voluntare.

Semnatura, ....................