Termeni și condiții de utilizare

Prin utilizarea acestui Site, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare a Site

INFORMARE CU PRIVIRE LA PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Regulamentul General pentru Protectia Datelor nr.679/2016, in vigoare din 25 mai 2018. 

Copiaza completeaza si transmite la adresa utilajeutil@gmail.com

INFORMARE CU PRIVIRE LA PROTECTIA DATELOR PERSONALE

SC TEHNO AGRO EUROUTILAJE SRL-D,cu sediul in Targoviste, Str. Aleea Trandafirilor Bl. P5,Etj 4, Ap.18, jud. Dambovita, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.J15/555/2016, avand Cod Unic de Inregistrare 36076263, reprezentata legal prin domnul Nicolaescu Valentin, in calitate de administrator, se conformeaza procedurilor impuse de Regulamentul General pentru Protectia Datelor nr.679/2016, in vigoare din 25 mai 2018. 
INREGISTRAREA CLIENTILOR IN BAZA DE DATE A SOCIETATII NOASTRE 
Vom colecta si prelucra datele dumneavoastra personale: nume, prenume, adresa, functie, numar de telefon si e-mail, le vom stoca si le vom utiliza pentru comunicarea comerciala cu dumneavoastra, pentru a va oferi informatii despre produsele noastre, pentru furnizarea de servicii si produse, pentru a putea fi utilizate de catre departamentele SC TEHNO AGRO EUROUTILAJE SRL-D in relatia cu dumneavoastra.
In scopurile mentionate mai sus, datele dvs. vor fi stocate in baza noastra de date si vor fi imbogatite cu date pe care le colectam din surse publice (ex. Registrul comertului, Ministerul de Finante, A.N.A.F). 
FURNIZAREA OBLIGATORIE/VOLUNTARA DE DATE SI DURATA PASTRARII ACESTORA
Furnizarea urmatoarelor date catre SC TEHNO AGRO EUROUTILAJE SRL-Deste necesara pentru a procesa inregistrarea clientului in vederea incheierii contractelor cu dumneavoastra si emiterii facturilor: numele (denumirea companiei), forma juridica, adresa de facturare, numarul de telefon, date de identificare si functia unei/ unor persoane de contact, etc. Alte date colectate sunt furnizate de dumneavoastra in mod voluntar. 
In cazul in care solicitati ca produsele achizitionate de la SC TEHNO AGRO EUROUTILAJE SRL-D, sa fie expediate prin curier sau posta, datele dvs. cu caracter personal vor fi  transmise catre una din companiile de curierat cu care avem incheiate contracte ce respecta termenii Regulamentului 679/2016.
Aceste companii pot fi: Fan Curier, Cargus, GLS, Posta Romana sau, daca se impune, alta companie.
Datele dumneavoastra personale vor fi stocate pana la momentul incetarii relatiilor de colaborare, cu exceptia cazului in care avem obligatia legala de a le stoca in scopul de a le prezenta autoritatilor publice, de exemplu autoritatilor fiscale. La eliberarea unei facturi, datele cu caracter personal vor fi arhivate si pastrate conform legilor contabile aplicate pe teritoriul Romaniei, timp de 10 ani.
SC TEHNO AGRO EUROUTILAJE SRL-D colecteaza si prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal in scopurile mentionate mai sus, in baza consimtamantului dumneavoastra exprimat si nu vor fi instrainate sau vandute persoanelor din afara organizatiei.
DREPTURILE DUMNEAVOASTRA
-Dreptul de a primi informatii cu privire la prelucrarea datelor; 
-Dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete;
-Dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal; 
-Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor;
-Dreptul de a retrage oricand un consimtamant dat in vederea opririi unei prelucrari a datelor care se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra; 
-Dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere daca considerati ca prelucrarea datelor este o incalcare a GDPR; 
Incetarea prelucrarii sau stergerea datelor dumneavoastra se vor face în momentul în care le veti solicita, scriind un email la adresa: utilajeutil@gmail.com


ACORD 

Firma/ Nume,prenume ........................................................................data........semnatura................

Adresa ........................................................................data..........semnatura..............

Reprezentant ........................................................................data..........semnatura..............

Functie ........................................................................data..........semnatura..............
..
Email ........................................................................data..........semnatura..............

Telefon ........................................................................data..........semnatura..............

Cont Iban ........................................................................data..........semnatura..............

Sunt de acord cu colectarea si prelucrarea datelor furnizate catre SC TEHNO AGRO EUROUTILAJE SRL-D,cu sediul in Targoviste, Str. Aleea Trandafirilor Bl. P5,Etj 4, Ap.18, jud. Dambovita, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.J15/555/2016, avand Cod Unic de Inregistrare 36076263 Dambovita, precum: denumire firma, nume, prenume, adresa, functie, email, telefon, cont iban in urmatoarele scopuri: incheiere contracte, emitere facturi,transmitere informatii comerciale, financiare, precum si alte comunicari de natura comerciala.
Consimtamantul in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal precum si furnizarea datelor catre SC TEHNO AGRO EUROUTILAJE SRL-D, sunt voluntare.

Semnatura, ....................

Utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand Site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si SC TEHNO AGRO EUROUTILAJE SRL-D sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site

SC TEHNO AGRO EUROUTILAJE SRL-D poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste Conditii de Utilizare prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Conditiile de Utilizare actualizate

Nu veti considera Compania raspunzatoare pentru daunele, costurile, raspunderile, cheltuielile (inclusiv costurile avocatilor) si sumele pentru intelegerile legate de orice proces, pretentie sau actiune depusa de catre un tert impotriva Companiei drept rezultat al (a) neglijentei, proastei reprezentari, erori sau omitere din partea dvs. sau (b) incalcarii din partea dvs. a Termenilor de Utilizare si a legilor sau regulamentelor de aplicare.

INTREG CONTINUTUL ACESTUI SITE POATE FI MODIFICAT SI VA ESTE OFERIT "CA ATARE" FARA A SE OFERI NICI O GARANTIE DE NICI UN FEL, FIE ACEASTA EXPRESA SAU IMPLICITA

Acest site nu e implicat in nici o tranzactie; nu gestioneaza plati online.

Livrarea se face in circa 24/ore-2 zile-14zile-30 zile lucratoare si este doar informativa.

Nu asiguram costul transportuli, costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale.

Data exacta de livrare este precizata clientului in momentul expedierii coletului si este transmisa prin e-mail. Depasirea termenului informativ de livrare nu angajeaza responsabilitatea SC TEHNO AGRO EUROUTILAJE SRL-D pentru despagubiri, dobanda sau alte costuri.  Obligatiile contractuale vor fi indeplinite in maxim 30 de zile de la data la care cumparatorul a trimis comanda si afost achitata in avans, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel.

Oferta

In baza unei facturi proforma (care contine:  pretul ofertat, datele de identificare ale firmei vezi adresa)

Plata

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de 50-100% din valoarea produsului.

Prin transfer bancar in baza unei facturi proforma emise in momentul confirmarii comenzii. Factura este tranzmisa pe adresa de e-mail prin care s-a efectuat comanda. Livrarea comenzilor se va face dupa confirmarea platii de catre client prin e-mail in functie de stocurile disponibile si termenul de livrare expediat odata cu factura proforma.

Pret

Preturile sunt supuse modificarilor sau anularilor fara notificare. Cere oferta de pret sau adauga la deviz

Promotiile sunt acesibile in limitat stocului disponibi .

Informatii despre produse

Toate descrierile, imaginile (fie tiparite, fie afisate pe internet), reclamele si specificatiile sunt cu caracter informativ a produselor. Furnizorul nu este raspunzator privind imaginile si caracteristicile date de producator.

Compania SC TEHNO AGRO EUROUTILAJE SRL-D si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Produsele comercializate prin intermediul SC TEHNO AGRO EUROUTILAJE SRL-D sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de Factura fiscala(sau tranzmisa prin email, posta sau o firma de curierat) si Certificat de garantie.

Produsele realizate la comanda sau aduse la comanda speciala cu avans

Produsele realizate la comanda, nu sunt produse de serie, se lucreaza manual in parteneriat cu anumiti producatori si intra in executie la cererea expresa a clientului, fapt care atrage dupa sine imposibilitatea de a returna produsul.

Produsele aduse la comanda speciala ( produse care nu se comercializeaza in mod regulat sau cu alte caracteristici tehnice de cat cele imod uzual) la cererea expresa a clientului, fapt care atrage dupa sine imposibilitatea de a returna produsul.

Politica de confidentialitate

SC TEHNO AGRO EUROUTILAJE SRL-D certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

SC TEHNO AGRO EUROUTILAJE SRL-D garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Retur si Garantie

Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

      Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc.

      Rambursarea sumei achitate:

      Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii Tehno Agro Euroutilaje S.R.L.-D. de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.
Tehno Agro Euroutilaje S.R.L.-D . va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care Tehno Agro Euroutilaje S.R.L.-D  nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

      Exceptii:

      Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:

 • contractele de prestări de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al Cumparatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a Contractului de catre Vanzator;
 • furnizarea de Bunuri si/sau servicii al căror preţ depinde de fluctuatiile de pe piata financiară pe care Vanzatorul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
 • furnizarea de Bunuri confecţionate dupa specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;
 • furnizarea de bunuri sau piese
 • furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
 • furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igienă si care au fost desigilate de Cumparator;
 • furnizarea de Bunuri care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
 • furnizarea unor piese dupa specificatiile Cumparatoruli fara coduri de identificare ale pieselor, pentru un alt produs, utilaj, mecanism altul de cat cel pentru care a fost prevazut sunt considerate comenzi specificatiile
 • furnizarea unei piese sau bun prin comanda telefonica fara a fi plasata si/sau inregistrata pe site-ul utilutilaje.ro
 • contractele in cazul carora Cumparatorul a solicitat în mod special Vanzatorului să se deplaseze la domiciliul său pentru a efectua lucrari urgente de reparaţie sau de întreţinere.
 • poti returna orice produs pe care il primesti cu defect de fabricatie, in termen de 15 de zile de la data livrarii

Produse de tip comanda speciala, indiferent de categorie

 • Produsele din aceasta categorie, aduse in stoc in urma unei comenzi ferme din partea ta si a efectuarii platii in avans, nu pot fi returnate.
 • Produsele SC TEHNO AGRO EUROUTILAJE SRL-D care sunt realizate pe comanda la cererea clientului si se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10: Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate.
 • www.anpc.gov.ro

SC TEHNO AGRO EUROUTILAJE SRL-D nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Verifica firma

Ministerul Finantelor Publice
Verifica firma . cod 36076263
www.mfinante.ro/infocodfiscal.html

www.anpc.gov.ro

Avand in vedere ca firma este neplatitoare de TVA, mentiunea "cu TVA inclus" NU se aplica in acest caz. 

ATENTIE,

 Acesta nu este magazin online, ci un catalog, o baza de date. Preturile produselor si serviciilor afisate aici, au un caracter informativ. Pentru comenzi concrete, negocieri ale preturilor din lista, precum si alte informatii utile, va rugam sa contactati departamentele noastre tehnic si comercial numai prin e-mail utilajeutil@gmail.com. Acest catalog, sau baza de date, are rol informativ, in principal pentru elaborarea devizelor. Puteti face totutsi o comanda pe site, va vom raspunde prompt oferindu-va un pret real si corect.

   Acest site nu e implicat in nici o tranzactie; nu gestioneaza plati.

Produsele SC TEHNO AGRO EUROUTILAJE SRL-D care sunt realizate sau aduse la comanda la cererea clientului si se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10: Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate.