Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Livrarea se face in circa 4 zile-7 zile 14 -30 zile lucratoare si este doar informativa.

Nu asiguram costul transportuli, costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale.

Data exacta de livrare este precizata clientului in momentul expedierii coletului si este transmisa prin e-mail. Depasirea termenului informativ de livrare nu angajeaza responsabilitatea www.utilutilaje.ro pentru despagubiri, dobanda sau alte costuri.  Obligatiile contractuale vor fi indeplinite in maxim 30 de zile de la data la care cumparatorul a trimis comanda, sau restituirea sumei integrale fara dobanda sau penalizari cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel.

Pachetele sunt în general trimise în 4 zile-7 zile 14 -30 zile de la primirea plății și sunt expediate prin Fan Courier cu urmărire și livrare fără semnătură. Dacă preferați livrarea prin alt curier ne contactati inainte de expeditie. Extra cu semnătură obligatorie, va fi aplicat un cost adițional, astfel că vă rugăm să ne contactați înainte de a alege această metodă. Orice metodă alegeți, veți avea o legătură pentru urmărirea online a pachetului dumneavoastră.

Nu asiguram transportul costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Costul procesării este fixat de transportator, în timp ce costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuril de livrareand de catre transportator . Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.